Benløsefugle med vildtsauce

Ingredienser til 4 personer

 

4 benløse fugle

40 g. bacon

5 dl. oksebouillon

20 g. hvedemel

60 g. buko friskost

ca. 1 g. knust enebær

salt og peber

kulør

30 g. blå castello 70+

1 spsk. ribsgele

 

Sådan gør du

 

Fordel de benløse fugle i gastronombakker, drys med salt og peber og brun fuglene i ovnen ved 200 C i ca. 15 min.

 

Lav en grundsauce som følgende: Svits bacon i gryden, tilsæt bouillonvand og bring det i kog. Jævn med hvedemel og kog sausen igennem i ca. 10 min. Tilsæt krydderier og kulør og las saucen simre videre i yderligere et par minutter.

 

Tag de brunede fugle ud af ovnen og hæld grundsaucen over, så de er dækket af sauce. Steg fuglene videre ved 175 C i ca 1.5 time, til de er møre. Hæld grundsaucen fra fuglene tilbage i gryden. Tilsæt Buko friskost, gele, Blå Castello og kog saucen op. Kontroller mængden og smag saucen til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fallesgaard • fallesgaard@lic-mail.dk • 74 64 60 85

FALLESGAARD.DK