Ingredienser til 4 personer
2 tsk. groft salt
1 tsk. finthakket rød chilipeber
2 spsk. fintrevet limeskal
1 oksecuvette
3 dl. vand
200 g. grønne bønner
200 g. skalotteløg
6 gulerødder i stave
6 snackpebere i halve/stave
25 g. smør - smeltet
citrontimian
Sådan gør du
Bland salt, chili og limeskal sammen.
Tør stegen og fjern eventuelle sener og hinder- Rids fedtlaget i tern og gnid med det med halvdelen af limedrysset. Læg stegen på ovnenes rist over bradepanden. Hæld vandet i bradepanden og brun stegen midt i ovnen ved 250 C i ca. 10 min.
Vend imens bønner, løg, gulerødder og snackpebere sammen med smør og resten af limedrysset. Tag stegen ud og fordel grønsagerne i bradepanen - under stegen. Skru temperaturen ned til 150 C og steg cuvette og grønsager færdig i i ovnen - ca. 45 min. Hvis du bruger et stegetermometer, skal stegens centrumtemepratur være ca. 60 C. Tag derefter stegen ud og hold dem varm under et klæde. Lun evt. lidt groft brød i ovnens eftervarme.
Skær kødet i tynde skiver og anret dem på et fad sammen med de bagte grønsager. Pynt med citrontimian.
|