Bøf stroganoff

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fallesgaard • fallesgaard@lic-mail.dk • 74 64 60 85

FALLESGAARD.DK

Ingredienser til 4 personer

 

2 løg

500 g. oksekød i tern

salt og peber

2 tsk. paprika

500 g. champignon i skiver

1 ds. tomatpure

5 dl. fløde

 

Sådan gør du

 

Skær løgene i terninger og kødet i strimler. Kødet krydres med salt, peber og paprika.

 

Løg svitses i en smule fedtstof i en gryde til de er klare. Tilsæt derefter kødet. Når kødet er brunet tages det op og lægges på en tallerken.

 

Brun champignonerne i gryden. Kom derefter løg og kød tilbage i gryden og tilsæt tomatpure og fløde. Lad retten simre ved svag varme, under låg i ca. 45 min. smag derfter til med salt og peber.

 

Hvis du synes kan retten farved med lidt kulør.

 

Kan serveres med kartoffelmos, ris eller almindelige kogte kartofler og årstidens grønsager.