Grillet oksemørbrad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fallesgaard • fallesgaard@lic-mail.dk • 74 64 60 85

FALLESGAARD.DK

Ingredienser til 4 personer

 

1 kg. oksemørbrad

1-2 fed hvidløg

1 spsk. vand

1.5 spsk. brun farin

1 spsk. chilisauce

1 spsk. teriyakisauce

 

Sådan gør du

 

Afpuds mørbraden. De resterende ingredienser til marinaden blandes og hældes i en pose. Læg mørbraden i posen og lad den trække i ca. 2 timer i køleskabet.

 

Tænd grillen og smør risten i olie. Køder brunes ca. 3 min. på hver side over direkte varme (briketterne lægges jævnt og risten ovenover).

 

Efter kødet er brunet, flyttes mørbraden til indirekte varme (lige dele af briketter på hver side af kulristen) i 35 min. til centrumtemperaturen viser ca 60 C. Undervejs pensles kødet med marinaden. Lad derefter kødet hvile tildækket i ca. 15 min.

 

Serveres med årstidens grønsager eller groft brød og salat.